Wednesday 5 January 2011

Telekommunikatsioon...

... kuulan kuidas Nick vaidleb viimased pool tundi telefoni otsas meie internetipakkujaga.

Muutis detsembri alguses oma lepingut. Vana sai labi ja tahtis teise pakkuja juurde minna, pakkusid talle seepeale palju paremat lepingut kui see mis meil enne oli. 15 giga eelmise 5 asemel ja wireless ruuter (hetkel selline tore yhendus mis meil Eestis yleyldse puudud. Kes tahab see guugeldab - dongle) sama raha eest mis meil praegu oli.
Yhesonaga, tegi lepingumuutuse dets alguses. Ndl enne joule helistas uuesti, kysimaks kus ruuter on. Kokutas torusse jms, et oh jah naedasa, just tana ongi posti pandud ja kahe paeva jooksul on kohal. Tore ju. Sest siiani pole meil miskit ruuterit tulnud jms. Ja nyyd tadi telefonis ytles, et tegelikult pole talle keegi ruuterit pakkunud ja yleyldse pole ta enne joule helistanudki ja ei saa absull aru milles probleem on. Koige toredam on see, et see wifi ruuter oli just see pohjus milleks ta oli nous sama provideri juurde jaama. Ja nyyd pole olnud ja klienditeenindaja naerab torusse :) Sona otses mottes naerab, kuna ei saa aru milles probleen on, sest noh... pole olnud ju, issand jumal, mis te ajate :)
Nii nummi on veel asja juures see, et praegu maksame meie selle mobiililt-lauatelefonile kone eest. 41minutit jookseb. Siis kui katsusid teda oma juurde jatta, helistasid tagasi ja bueno. Nyyd siis aga meie kulul.
Eks nais mismoodi see asi siis loppeb. Ma ei maleta et mul oleks Eestis elu sees nii palju jamasid igasuguste teenusepakkujatega olnud kui siin selle 2 aasta jooksul.

No comments:

Post a Comment